Det var länge sedan...

...vi hördes men - här är jag igen! Hoppas att inte du har slutat kolla min blogg även om jag inte är speciellt flitig på att skriva på den… Tiden bara försvinner!

 

Mycket har hänt sedan sist och det är ju så längesedan sist så jag kan inte komma ihåg allt! Fast detta minns jag…

 

Pappa och jag var ensamma i en hel vecka i början av november när mamma åkte med några jobbarkompisar till Grekland. Det gick jättebra, fast både pappa och jag saknade mamma massor. Och hon saknade oss också… Hoppas att vi kan åka bort tillsammans någongång!


Julia har varit hemma och hälsat på! Vi kände igen varann trots att det var jättelänge sedan vi sågs sist! Nu dröjer det inte länge förrän hon kommer hem till jul och då hoppas jag att vi kan leka igen!


Min pappa har tagit examen! Jag, mamma och mormor var på diplomeringen och det var fint. Pappa hade en lång svart kappa på sig och en lång orange halsduk. Diplomeringen höll på i över en timme och jag var jätteduktig på att vara nästan tyst... Det enda jobbiga var att jag inte fick sitta med pappa och att jag halkade på en clementinklyfta så att jag slog i huvudet.
 Fick sitta och vänta ett tag på att pappa ska komma in i den stora salen...
 

Jag har varit sjuk till och från: har haft feber, snuva, hosta och problem med magen. Har även passat på att smitta mamma och pappa så att även de har fått vara hemma från jobbet och varit sjuka… Det är väl på dagis som jag hämtar de mesta bacillerna! Som tur är så har jag jättekul där när jag inte är sjuk. Jag älskar att leka med mina fröknar och kompisar! Vi gör en massa roliga saker; målar i ateljén, kör trehjuling ute (då står jag bakpå och åker med), göra musikteater (jag gillar att vara björnen i ”Mors lilla Olle”), mm, mm. Som du ser så har vi fullt upp! Nu närmar det ju sig jul och imorgon ska vi ha lucia för föräldrarna. Det ska bli spännande för oss alla…

 

Julgodis har vi bakat hos familjen Nyström i helgen. Det blev både kola, knäck, ischoklad och chokladbräck. Gott! Jag var trött efter den intensiva eftermiddagen tillsammans med Ester, Joel, hannes, Alice och Agnes och deras föräldrar…

 Jag hjälper till med mycket hemma! Här rensar jag svamp på mitt sätt...

Dags att kolla på film – jag älskar att kolla på Pippi. Jag kan nästan sjunga ”Här kommer Pippi Långstrump…”!

    Mormor och morfar har också en "Pippi-film" - bra, va?


GOD JUL om vi inte hörs mer innan jul!

Många kramar

Minna